Utisci polaznika

Jelena Džunić
Jelena Džunić
Nakon 10 nezaboravnih godina provedenih u Centru Alpha, mogu slobodno da kazem da je to jedna od najboljih škola stranih jezika. Profesori Centra Alpha su mi učenje engleskog jezika učinili vrlo zabavnim, ali pre svega efikasnim i efektivnim. Učinili su da zavolim taj jezik koji je sada postao deo moje svakodnevice. Alpha nije samo obrazovna ustanova, već i mesto gde se stvaraju jedinstvena prijateljstva koja traju i dugo nakon završetka kursa. Alpha ili bilo koja druga škola?- Uvek Alpha!
Itaka Šekspir Festival
Itaka Šekspir Festival
Šekspir festival u Srbiji, kao deo međunarodne mreže Šekspir festivala, proteklih godina je za svoje goste imao neka od najznačajnijih svetskih pozorišta danas – među njima i čuveni Šekspirov Glob iz Londona. Kako ozbiljan međunarodni pozorišni festival zahteva ozbiljne saradnike, sa punim poverenjem smo mnoge pozorišne kritike, tekstove o predstavama iz celoga sveta i druge materijale festivala poverili Alpha Centru za strane jezike, koji se odjednom našao i u svetu pozorišta. Profesionalno, odgovorno i stručno smo proteklih godina dobijali odgovore na mnoga naša pitanja, zajedno se tokom leta bavili Šekspirom. Zajedno očekujemo i nove postavke Šekspira narednih sezona.
Dr Vjekoslav Sajfert
Dr Vjekoslav Sajfert
Zašto idem na časove engleskog?

Prvo, da bih proširio svoje vidike. Mnoge knjige su napisane na engleskom jeziku, a dobar deo njih nije preveden. Posebno sam zainteresovan za biografije velikih fizičara i anegdote vezane za njih.
Bavljenje naukom podrazumeva znanje engleskog. Komunikacija s ljudima u inostranstvu je nezamisliva bez znanja jezika, posebno engleskog.
Druženje s dragim ljudima je razlog više da idem na časove engleskog.
Pripremam teren za penzionerske dane. Mislim da mi neće biti dosadno u penziji.

Mihajlo Dmitrašinović
Mihajlo Dmitrašinović
I spent two years studying English at Alpha, and during that time I changed a lot. Not just in my approach to the language, but as a person, too. The people I met and just the general positive atmosphere there really left a good impression on me. Because of the welcoming environment and the smooth work flow, I couldn’t wait for each class every week. It got me really excited about learning and improving, partly for myself, and partly for the people whom I looked up to, and the ones who looked up to me. And that’s not even mentioning that the staff was ever so helpful and accommodating; whatever you need, they’ve got you covered.

Alpha was, all in all, a very pleasant experience for me.

Sanja Trajković
Sanja Trajković
Ocenila bih svoje iskustvo sa Centrom Alpha najboljom ocenom. Tri i po godine koje sam tamo provela učeći nemački zaslužuju samo reči hvale. Izašla sam odatle sa B2 nivoom nemačkog jezika. Vredno se radi, program je ozbiljan a kolektiv odličan. Sledeći jezik koji budem učila će biti sigurno u Alpha Centru za strane jezike.
Isidora Petrović
Isidora Petrović
Imala sam samo osam godina kada sam se upisala u Centar Alpha. Ono što tada nisam znala je da ću narednih deset godina provesti u ovoj školi i da će se zahvaljujući njoj stvoriti ambicija za proučavanje engleskog jezika, književnosti i istorije. Odlasci na časove nikada nisu bili teški, jer sam znala da me u učionici uvek čeka iskren smeh, razne edukativne igre koje mi nisu mogle dosaditi i naravno razgovor na engleskom jeziku, koji sam usavršila. Ove godine sam, zahvaljujući najviše Centru Alpha i divnim profesorima koji tu predaju, uspela da delimično ostvarim svoj san i postanem student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Odseka za anglistiku.
Radoš Veljović
Radoš Veljović
It is not usual to feel like home when you are at school. That is how I feel when I am at Alpha. I have been studying for years with amazing teachers and, at the same time, I have been building lifelong friendships. I believe that Alpha is the perfect place for everyone to satisfy their hunger for knowledge, but also feel like they belong there, which is necessary.
Goran Miljković
Goran Miljković
U Centar Alpha dolazim jako dugo. Časovi engleskog su odavno prevazišli samo učenje i puko usvajanje novog znanja. To je za mene sad prilika za viđanje sa dragim ljudima i prijateljima, nekad zabava i ugodan razgovor, nekad diskusija i razmena različitih mišljenja. U svakom slučaju, kvalitetno ispunjeno vreme.
Ljiljana Ćurčić
Ljiljana Ćurčić
Ja sam veoma zadovoljna sa Centrom Alpha i znanjem nemačkog jezika koji sam ovde stekla. Profesori su stručni, profesionalni, ljubazni i uvek na raspolaganju šta god da zatreba. Imala sam sreću da budem u grupi koja me je dodatno motivisala za učenje.
Tijana Veljović
Tijana Veljović
A place where learning is fun, easy and dynamic. Groups are small and teachers are really focused on each of us. The atmosphere is so cool that you are bound to get new friends each time. I’ve studied several languages at Alpha throughout the years and I’ll definitely continue to do so.
Aleksandra Lekić
Aleksandra Lekić
In these day and age, continuing education is desirable for every young professional. It is of particular importance in the service industry as my work with clients demands high level of the English language. I realized I needed to brush up on my English and Alpha Centre for Foreign Languages was a great choice to do it! It wasn’t easy to work by day and go to classes or study in the evenings, but this school provides great material and professors are more than prepared for each class. At the beginning of every semester students get a plan of work and objectives, and the whole learning process is tracked by various formal and informal tests. With clearly structured classes, many examples and even funny language games, it wasn’t that hard to achieve a Cambridge Certifica
Dejan Dubajić
Dejan Dubajić
I have had a great experience being in this school for 4 years. Even though I worked outside of Inđija, I have always practised English at Alpha Centre for Foreign Languages. I highly recommend Alpha to everyone eager to improve their language skills in a friendly atmosphere with knowledgeable teachers.
Miloš Antonić
Miloš Antonić
Vreme provedeno u centru Alpha mi je pomoglo da za relativno kratko vreme unapred svoje znanje engleskog jezika, koje mi sada dosta pomaže kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Kvalifikovani profesori sa dugogodišnjim iskustvom, adekvatan i ažuriran materijal i prijatna atmosfera su sve ono što Alpha pruža i što je potrebno za kvalitetan rad i napredak. Preporučujem svima koji su motivisani za usavršavanje i širenje svog znanja.

Imate neka pitanja?

Kontaktirajte nas

Kontakt