O nama

Centar za strane jezike Alpha se nalazi u centru Inđije i počeo je sa radom 1999. godine kao škola stranih jezika. Ono što karakteriše naš centar su stručni i iskusni predavači koji svojim znanjem i zalaganjem omogućavaju da centar svake godine stiče sve više polaznika. Časovi se održavaju u prostoru koji u potpunosti ispunjava sve norme za ovaj vid delatnosti, prijatnoj atmosferi, učionicama specijalizovanim za nastavu stranih jezika s mnoštvom nastavnih sredstava i dodatne literature.

Jezici koji su zastupljeni u našem centru su: engleski, nemački, španski, italijanski, francuski i srpski za strance. Radimo s decom predškolskog i školskog uzrasta i odraslima po odgovarajućim programima. Držimo sve nivoe od početnih do naprednih i nastava se odvija u malim grupama (6-8) polaznika. Ukoliko su polaznici ranije imali kontakta sa stranim jezikom, besplatnim testiranjem precizno utvrđujemo nivo znanja i predlažemo im najadekvatnije nivoe i programe za učenje jezika.

Nastava je organizovana u dva godišnja semestra od po 60 časova (2×2 časa nedeljno) za odrasle i 30 časova za decu (2×1 čas nedeljno), a imamo i intenzivne kurseve u januaru i letnjim mesecima (40 ili 50 časova, mesec dana). Jedan čas traje 45 minuta.

Centar za strane jezike Alpha je Addvantage programa (Tier 2) Britanskog Saveta (British Council), gde naši polaznici polažu ispite za međunarodno priznate diplome. Naši polaznici polažu sve nivoe engleskog jezika od dečjih do naprednih (Advanced, Proficiency). Takođe, pripremamo polazike i za polaganje ispita iz nemačkog jezika za međunarodno priznate diplome.

Ono čime se posebno ponosimo je činjenica da je iz naše škole izašao veliki broj profesora stranih jezika, koji su kod nas počeli da uče jezike još kao deca. Takođe, naši polaznici imaju dosta uspeha na takmičenjima iz stranih jezika.

Cilj nam je da svake godine budemo još bolji i da naši klijenti budu zadovoljni, jer je njihova preporuka naša najbolja reklama.

Dragana PuvačaVlasnik centra
Dragana Puvača, dipl. prof. engleskog jezika i književnosti, diplomirala je 2000. na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. U decembru 2001. položila C2 nivo (Certificate of Proficiency in English). Od 1999. predavala je engleski u Osnovnoj školi Jovan Popović u Inđiji i Srednjoj stručnoj školi Mihajlo Pupin u Inđiji, kao i u Školi stranih jezika Alpha, čiji je i vlasnik od avgusta 2001. Poseduje višegodišnje iskustvo u pripremi kandidata za polaganje međunarodno priznatih ispita kao i prevoda svih vrsta tekstova. U slobodno vreme piše predstave na engleskom i srpskom jeziku i vodi dramsku sekciju u okviru Centra Alpha.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas

Kontakt